Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Suntor Technology Co., Ltd.
Shenzhen Suntor Technology Co., Ltd.
Επισκέψεις στο εργοστάσιο
Σπίτι /

Shenzhen Suntor Technology Co., Ltd. Φαρμακευτική γραμμή

Γραμμή παραγωγής

ΟΜΆΔΑ Ε&Α

Υπάρχει Ε&Α περισσότερο από 20 και τεχνικός. Όλος ο εξοπλισμός έχει δοκιμάσει τα διάφορα υπαίθρια δοκιμή από τους τεχνικούς, να εξασφαλίσει τον εξοπλισμό είναι σταθερή.

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Υπάρχουν πάνω από 1000 επιτυχείς περιπτώσεις που σχεδιάσαμε και προβάλαμε αυτή τη στιγμή. Άσκηση δύναμης Πυρόσβεση, έκτακτη ανάγκη System.Tunnel Constrcution, ορυχείο, Oilfiled, θαλάσσιος λιμένας, βάρκα, Mariculture, θέρετρα, δάσος δημόσια ασφαλείας….

 

ΚΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Τι παρέχουμε είναι όχι μόνο συσκευές, αλλά και λύση και οδηγία εγκαταστάσεων. Επαγγελματική κατάρτιση τεχνογνωσίας, που αποκρίνεται μέσα σε 8 ώρες, cOem, ODM αποδεκτός.


ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

1-2 η εξουσιοδότηση ετών, ποσοστό ελαττωματικών προϊόντων είναι 2%.


ΕΚΘΕΣΗ

Κάθε χρόνο διοργανώνουμε την έκθεση βιομηχανίας ασφάλειας, αναμένουμε με ενδιαφέρον την άφιξή σας, κατόπιν σας παρουσιάζουμε προϊόντα στην περιοχή και σας κάνουμε τη μοναδική λύση σε.

OEM/ODM

Υπηρεσίες προσφοράς OEM/ODM Suntor για τη συσκευή αποστολής σημάτων COFDM, δέκτης COFDM, ασύρματα τηλεοπτικά συστήματα μετάδοσης. Μέσω της ειδικευμένης τεχνολογίας COFDM και της πλούσιας εμπειρίας μας μπορούμε να παρέχουμε σε σας τις μοναδικές προσαρμογές που θα κάνουν το προϊόν σας να ξεχωρίσει από το υπόλοιπο. Με τις λύσεις OEM/ODM Suntor μπορείτε να είστε βέβαιοι να λάβετε τα ένα ανά είδος προϊόντα για τη μια ανά είδος επιχείρησή σας.

Ε&Α

ΟΜΆΔΑ Ε&Α

Υπάρχουν 20 μέλη στο ερευνώντας και developping τμήμα, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού και hardward των μηχανικών, του οποίου 5 τους είναι ανώτεροι μηχανικοί.