Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Suntor Technology Co., Ltd.
Shenzhen Suntor Technology Co., Ltd.
Νέα
Σπίτι / Νέα /

Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποιοι παράγοντες θα επηρεάσουν τις συσκευές COFDM στη διαδικασία μετάδοσης

Ποιοι παράγοντες θα επηρεάσουν τις συσκευές COFDM στη διαδικασία μετάδοσης

2023-09-26
Ποιοι παράγοντες θα επηρεάσουν τις συσκευές COFDM στη διαδικασία μετάδοσης

Το COFDM είναι μια πολύ προηγμένη τεχνολογία στον τομέα της ασύρματης μετάδοσης.Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι ότι υποστηρίζει την εφαρμογή της ρήξης μέσα από το όριο της οπτικής απόστασηςΕπομένως, χρησιμοποιείται ευρέως στον τομέα της σύγχρονης ασύρματης μετάδοσης.που θα εξετάσουμε παρακάτω.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι παράγοντες θα επηρεάσουν τις συσκευές COFDM στη διαδικασία μετάδοσης  0

1、Αύξηση κεραίας

 

στην εφαρμογή κινητού ασύρματου εξοπλισμού μετάδοσης βίντεο COFDM, όταν ο πομπός υιοθετεί κατευθυνόμενη κεραία υψηλού κέρδους,η πυκνότητα ισχύος (ένταση πεδίου) στην κατεύθυνση επικοινωνίας μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά· όταν ο δέκτης υιοθετεί κατευθυνόμενη κεραία υψηλού κέρδους, μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά η αναλογία σήματος/θόρυβου και να αυξηθεί η ένταση του πεδίου λήψης,Έτσι βελτιώνεται σημαντικά η απόσταση επικοινωνίας.

 

 

2、Προστασία

 

Ο κινητός ασύρματος εξοπλισμός μετάδοσης βίντεο COFDM έχει τη δυνατότητα διάθλασης, αλλά η διάθλαση θα προκαλέσει την αποδυνάμωση του σήματος μετάδοσης, οπότε όταν η απόφραξη είναι πιο πυκνή,η απόσταση μετάδοσης του εξοπλισμού θα είναι πιο κοντά.

 

 

3Δύναμη εξοπλισμού

 

Σε γενικές γραμμές, υπό ορισμένα περιβάλλοντα και συνθήκες μετάδοσης, όσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς του κινητού ασύρματου εξοπλισμού μετάδοσης βίντεο COFDM, τόσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση μετάδοσης.

 

 

4、Μεταβολές ηλεκτρομαγνητικού σήματος ίδιας συχνότητας

 

Παρόλο που ο κινητός ασύρματος εξοπλισμός μετάδοσης βίντεο COFDM έχει πολύ ισχυρή ικανότητα κατά των παρεμβολών, η απόσταση μετάδοσής του θα επηρεαστεί από τις παρεμβολές του σήματος της ίδιας συχνότητας.

 

 

5、Υψόμετρο

 

Εξαιτίας του ακτίνου της γης, θα υπάρξει μια ορισμένη πτώση μεταξύ της εκπομπής και του λήψης του εξοπλισμού καθώς η απόσταση αυξάνεται.στη διαδικασία μετάδοσης μεγάλων αποστάσεων για τη ρύθμιση της αντίστοιχης θέσης σύμφωνα με το υψόμετρο.